Van Mazijk is uw man in rookkanaleninspectie en de aanleg

U wilt veilig genieten van een heerlijk haardvuur of een sfeervolle kachel. Het is verstandig om uw schoorsteen zo nu en dan door een vakman te laten inspecteren. Die vakman vindt u bij Van Mazijk in Schoonhoven. Ook wanneer u geen schoorsteen heeft, maar wel een haardwens, kunnen we een rookkanaal voor u aanleggen.

Vertrouwd een
sfeertje stoken

Vakkundige, verantwoordelijke en veilige installatie

In onze showroom vindt u prachtige modellen, maar we noemen onszelf niet voor niets een totaalleverancier. We hebben werkelijk waar alles in huis voor haarden en kachels. Zo kunnen we u ook alles op het gebied van rookkanalen vertellen. We komen bij u thuis voor een inspectie van uw schoorsteen. 

Plaatsen
Heeft u geen traditionele schoorsteen? Niet getreurd, er zijn nog tal van oplossingen zodat u kunt genieten van behaaglijk vuur. Van Mazijk Open Haarden & Kachels levert vaak uit voorraad onder meer alle maten:

    • geblauwde kachelpijpen
    • verlopen
    • flexibele schoorsteenvoeringen
    • enkelwandige roestvrij stalen rookkanalen
    • concentrische en dubbelwandige roestvrij stalen rookkanalen

Meer materialen
Op sommige van onze oplossingen, zoals het Metaloterm dubbelwandige rookkanaal, heeft u zelfs tot 30 jaar garantie. Daarnaast leveren we ook de benodigde kappen, verloopstukken en bevestigingsmaterialen. Kortom, alles voor het perfect aansluiten van uw rookkanaal.

Wilt u veilig genieten van uw haard of kachel?

Scroll naar boven